Gizella Napok

Gizella Napok

Veszprém ünnepe
A Királynék Városának legnagyobb összművészeti fesztiválja minden év májusában ingyenes zenei, képzőművészeti, színházi, irodalmi és családi programok színes kavalkádjával tölti meg a várnegyed és a belváros utcáit. Az ezeréves történelmi hagyományokat a mai kor élményprogramjaival ötvöző, egyhetes Gizella Napok valóságos örömünnep!

ÖNKÉNTESEK SEGÍTSÉGÉRE AZ ALÁBBI NAPOKON LESZ SZÜKSÉG:
- Május 10. Péntek: (1) információs pont, és (2) segítség a programhelyszínek körül
- Május 11. Szombat: (1) logisztikai segítség a felvonulás körül, (2) információs pont, (3) protokoll események és (4) programhelyszínek segítése
- Május 12. Vasárnap: (1) segítség a programhelyszínek körül

Várjuk a jelentkezéseket nagy szeretettel!

Fogadó szervezet

Veszprém - Balaton Régió Kultúrájáért Közalapítvány
Név
Veszprém - Balaton Régió Kultúrájáért Közalapítvány
Leírás
A Veszprém-Balaton Régió Kultúrájáért Közalapítvány Veszprém város és a Balaton-régió kulturális életének támogatását szolgálja. A közalapítvány elődje (Veszprémi Kultúráért Közalapítvány) 1991 óta vállalt aktív szerepet a város kulturális kínálatának alakításában. Miután Veszprém a Balaton-régióval közösen elnyerte az Európa Kulturális Fővárosa címet, a megnövekedett kulturális feladatoknak köszönhetően a közalapítvány szerepe és funkciója kibővítésre került. Jelenleg a Veszprém-Balaton 2023 Zrt-vel szoros együttműködésben végzi munkáját.

Önkéntesként részt venni a programban hozzásegít, hogy az Európa Kulturális Fővárosának családjába tartozz és hozzájárulj, hogy megvalósuljon valami fantasztikus és felejthetetlen dolog VELED itthon, a Veszprém-Balaton régióban.

https://veszprembalatonkultura.hu/
Székhely
8200 Veszprém, Óváros tér 9.
Időtartam
Helyszín
Veszprém
Jelentkezési határidő
Jelentkezők száma
7
A rendezvény hivatalos weboldala
https://gizellanapok.hu/
A rendezvény napjai
2024. 05. 10.
2024. 05. 11.
2024. 05. 12.
kötelező napok
választható napok