MusiColours

MusiColours

A név – MusiColours – nem csupán a különböző zenei stílusokra utal, hanem a különböző országokból érkező, sokféle emberre is. Hiszünk abban, hogy a zene lényege abban rejlik – akármilyen sokszínű is –, hogy összehoz bennünket és minden ember számára érthető.

Tapasztaljuk, hogy művészeti csoportban játszani, megtanítja az embert a másikra figyelni, ami manapság eltűnni látszik társadalmunkból. Ezek miatt különösen fontos az aktív, zenélő ifjúsági együttesek, kórusok számára találkozási és fellépési lehetőséget teremteni, ezzel biztatva őket a folytatásra.

Mi lehet jobb alkalom erre egy európai ifjúsági zenei fesztiválnál Európa Kulturális Fővárosában?

Közel 1500 fő érkezik Veszprémbe május végén: hazai és külföldi csoportok, fiatalokból álló kórusok és zenekarok.

És hogy hogyan kapcsolódnak ehhez a nagyszabású eseményhez a Ragyogók? Minden csoportot egy lelkes házigazda vár majd, aki első pillanattól az utolsóig biztos pont lesz a csapat életében. Segíti, hogy gondtalan és gördülékeny legyen az ittlétük, hogy minél több pozitív élménnyel térjenek majd haza Európa Kulturális Fővárosából. Az önkéntesekre mind a 4 nap számítunk, ezért, ha érdekel a program, akkor már most mentsd el magadnak a dátumot!

Fogadó szervezet

Veszprém - Balaton Régió Kultúrájáért Közalapítvány
Név
Veszprém - Balaton Régió Kultúrájáért Közalapítvány
Leírás
A Veszprém-Balaton Régió Kultúrájáért Közalapítvány Veszprém város és a Balaton-régió kulturális életének támogatását szolgálja. A közalapítvány elődje (Veszprémi Kultúráért Közalapítvány) 1991 óta vállalt aktív szerepet a város kulturális kínálatának alakításában. Miután Veszprém a Balaton-régióval közösen elnyerte az Európa Kulturális Fővárosa címet, a megnövekedett kulturális feladatoknak köszönhetően a közalapítvány szerepe és funkciója kibővítésre került. Jelenleg a Veszprém-Balaton 2023 Zrt-vel szoros együttműködésben végzi munkáját.

Önkéntesként részt venni a programban hozzásegít, hogy az Európa Kulturális Fővárosának családjába tartozz és hozzájárulj, hogy megvalósuljon valami fantasztikus és felejthetetlen dolog VELED itthon, a Veszprém-Balaton régióban.

https://veszprembalatonkultura.hu/
Székhely
8200 Veszprém, Óváros tér 9.
Időtartam
Helyszín
Veszprém
Jelentkezési határidő
Jelentkezők száma
0
A rendezvény hivatalos weboldala
https://veszprembalaton2023.hu/oldal/musicolours
A rendezvény napjai
2023. 05. 27.
2023. 05. 28.
2023. 05. 29.
2023. 05. 30.
2023. 05. 31.
kötelező napok
választható napok