VeszprémFest

VeszprémFest

Prémium zenei fesztiválként – mindvégig hűen a kezdetektől misszióként vállalt zenei igényességhez - a két évtized során több, mint 100 világszínvonalú zenei produkciót hozott el a hazai közönségnek.

Világsztár fellépők sora váltotta egymást a fesztivál nemzetközi viszonylatban is egyedülállóan szép környezetben felállított színpadain a jazz, a blues, a világzene, a soul, a fúziós műfajok, valamint a pop, a klasszikus hangszeres zene és az opera világából.

Megszámlálni is nehéz a teltházas produkciók, emlékezetes színpadi pillanatok sorát. A hét dombra épült Veszprém varázslatos hangulata, a város természeti és épített környezetébe harmonikusan illeszkedő főbb koncerthelyszínek atmoszférája pedig utánozhatatlanná teszik az itt átélt koncertélményt.

Két helyszín, öt nap, hét sztárfellépő és a huszadik év a világ minőségi zenei fesztiváljainak sorában - 2023-ban egyedülálló hangulatú koncerthelyszínein izgalmas produkciókkal ünnepli két évtizedes fennállását a VeszprémFest. Július 12 és 16 között a História Kertben felállított nagyszínpadon Alvaro Soler, Mariza, Anna Netrebko és Yusif Eyvazov, Joss Stone és Norah Jones koncertezik, Rost Andrea pedig négy nap, négy különböző produkciót mutat be a Jezsuita Templomkertben.

Olyan feladatokra várjuk az önkéntesek jelentkezését, mint beléptetés, ültetés, pokrócosztás, segítség a VIP részlegben.

Fogadó szervezet

Veszprém - Balaton Régió Kultúrájáért Közalapítvány
Név
Veszprém - Balaton Régió Kultúrájáért Közalapítvány
Leírás
A Veszprém-Balaton Régió Kultúrájáért Közalapítvány Veszprém város és a Balaton-régió kulturális életének támogatását szolgálja. A közalapítvány elődje (Veszprémi Kultúráért Közalapítvány) 1991 óta vállalt aktív szerepet a város kulturális kínálatának alakításában. Miután Veszprém a Balaton-régióval közösen elnyerte az Európa Kulturális Fővárosa címet, a megnövekedett kulturális feladatoknak köszönhetően a közalapítvány szerepe és funkciója kibővítésre került. Jelenleg a Veszprém-Balaton 2023 Zrt-vel szoros együttműködésben végzi munkáját.

Önkéntesként részt venni a programban hozzásegít, hogy az Európa Kulturális Fővárosának családjába tartozz és hozzájárulj, hogy megvalósuljon valami fantasztikus és felejthetetlen dolog VELED itthon, a Veszprém-Balaton régióban.

https://veszprembalatonkultura.hu/
Székhely
8200 Veszprém, Óváros tér 9.
Időtartam
Helyszín
Veszprém, História kert és Jezsuita templomkert
Jelentkezési határidő
Jelentkezők száma
0
A rendezvény hivatalos weboldala
https://veszpremfest.hu/
A rendezvény napjai
2023. 07. 12.
2023. 07. 13.
2023. 07. 14.
2023. 07. 15.
2023. 07. 16.
kötelező napok
választható napok