Veszprémi Utcazene Fesztivál 2023

Veszprémi Utcazene Fesztivál 2023

A 2000 óta évenként megrendezett Veszprémi Utcazene Fesztivál Magyarország első számú utcazene fesztiválja. A rendezvény ingyenes, minden év július harmadik felében, szerdától szombatig kerül megrendezésre. Helyszínül Veszprém történelmi óvárosa, és annak különböző pontjai szolgálnak.
Bővebben: http://utcazene.hu/

Fogadó szervezet

Veszprém - Balaton Régió Kultúrájáért Közalapítvány
Név
Veszprém - Balaton Régió Kultúrájáért Közalapítvány
Leírás
A Veszprém-Balaton Régió Kultúrájáért Közalapítvány Veszprém város és a Balaton-régió kulturális életének támogatását szolgálja. A közalapítvány elődje (Veszprémi Kultúráért Közalapítvány) 1991 óta vállalt aktív szerepet a város kulturális kínálatának alakításában. Miután Veszprém a Balaton-régióval közösen elnyerte az Európa Kulturális Fővárosa címet, a megnövekedett kulturális feladatoknak köszönhetően a közalapítvány szerepe és funkciója kibővítésre került. Jelenleg a Veszprém-Balaton 2023 Zrt-vel szoros együttműködésben végzi munkáját.

Önkéntesként részt venni a programban hozzásegít, hogy az Európa Kulturális Fővárosának családjába tartozz és hozzájárulj, hogy megvalósuljon valami fantasztikus és felejthetetlen dolog VELED itthon, a Veszprém-Balaton régióban.

https://veszprembalatonkultura.hu/
Székhely
8200 Veszprém, Óváros tér 9.
Időtartam
Helyszín
Veszprém
Jelentkezési határidő
Jelentkezők száma
1
A rendezvény hivatalos weboldala
http://www.utcazene.hu
A rendezvény napjai
2023. 07. 19.
2023. 07. 20.
2023. 07. 21.
2023. 07. 22.
kötelező napok
választható napok