Balaton Wine & Gourmet

Balaton Wine & Gourmet

A Balaton Wine & Gourmet a Veszprém-Balaton 2023 Európa Kulturális Fővárosa rendezvénysorozat legnagyobb szabású gasztronómiai vállalása, ahol nemzetközi kitekintés mellett a térség és az ország kulináris öröksége, borkészítési hagyományai és a gasztronómia egyre izgalmasabb jelene, lehetséges fejlődési útjai állnak a középpontban.
ÖNKÉNTES FELADATKÖRREL KAPCSOLATOS RÉSZLETEK HAMAROSAN!

Hosting organization

Veszprém - Balaton Régió Kultúrájáért Közalapítvány
Name
Veszprém - Balaton Régió Kultúrájáért Közalapítvány
Descriptions
A Veszprém-Balaton Régió Kultúrájáért Közalapítvány Veszprém város és a Balaton-régió kulturális életének támogatását szolgálja. A közalapítvány elődje (Veszprémi Kultúráért Közalapítvány) 1991 óta vállalt aktív szerepet a város kulturális kínálatának alakításában. Miután Veszprém a Balaton-régióval közösen elnyerte az Európa Kulturális Fővárosa címet, a megnövekedett kulturális feladatoknak köszönhetően a közalapítvány szerepe és funkciója kibővítésre került. Jelenleg a Veszprém-Balaton 2023 Zrt-vel szoros együttműködésben végzi munkáját.

Önkéntesként részt venni a programban hozzásegít, hogy az Európa Kulturális Fővárosának családjába tartozz és hozzájárulj, hogy megvalósuljon valami fantasztikus és felejthetetlen dolog VELED itthon, a Veszprém-Balaton régióban.

https://veszprembalatonkultura.hu/
Headquater
8200 Veszprém, Óváros tér 9.
Date
Location
Veszprém - Kolostorok és kertek
Application deadline
Number of applicants
0
The official website of the event
https://www.bwg.hu/
The days of the event
9/21/23
9/22/23
9/23/23
9/24/23
mandatory days
selectable days